Ergin Ataman: Yorgunluk yaşadık ancak mücadeleyi bırakmadık..

Basketbol Süper Ligi'nde haftanın kapanış maçında Muratbey Uşak Sportif'i evinde ağırlayan ve rakibi karşısında sahadan 83-73'lük skorla galibiyetle ayrılarak ligdeki galibiyet serisini 3 maça yükselten Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Euroleague dönüşü bu tip maçlar tehlikeli oluyor fakat biz maçın başından sonuna kadar önde götürdük. Daha da farklı bir skorla kazanabilirdik fakat üzerine yük binen oyuncularımız yorgunluk yaşadı bu akşam, yine de olayın en pozitif yanı baştan sona kadar mücadeleyi bırakmamamız. Emir Preldzic mükemmel bir oyun oynadı, harika bir hücum performansı ortaya koydu. Ege'nin gösterdiği gelişimden de son derece memnunum. 2 haftadır onunla maçlara başlıyoruz ve gösterdiği performansla bunu hak ediyor, umarım Milli Takımımıza çok başarılı bir oyuncu kazandırırız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.