Jan Olde Riekerink: Çok zor şartlar altında oynadık..

Süper Lig'de deplasmanda Osmanlıspor'a konuk olan ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılarak 15 hafta sonunda 30 puana ulaşan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında teknik direktör Jan Olde Riekerink basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bugün çok zor şartlar altında mücadele ettiklerini belirten Hollandalı teknik adam, zorlu Ankara deplasmanında alınan beraberliğin kötü olmadığını belirtti. Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Daha önce de söylediğim bir konu vardı. Saha şartlarının aynı ve en iyi şekilde olması gerekiyor. Ama çok olağan dışı bir durum yaşadık. Osmanlı'dan stada alışmak için izin istemiştik ama bu reddedildi. Bugün ısınmada görüldüğü gibi bütün ayakkabılarımızı getirdik ama oyuncularım sıkıntı yaşadılar. Kalitemizin dışında farklı bir oyun mantalitesiyle oynadık.

Bütün takımımı tebrik etmek istiyorum. Çünkü maçın sonlarında bile en iyi sonucu almak isteyen bir Galatasaray vardı. Özellikle bu şartlarda takımımın yaptığı işlerden gurur duyuyorumBu şartlarda buradan mağlup ayrılabilirdik. O yüzden bu şartlar altında alınan beraberlik kötü değil. Saha şartları daha iyi olsaydı buradan galip ayrılabilirdik.

Nando da bizi iki kez kurtardı. Ama bu saha şartlarında oynamak gerçekten imkansız. Serdar'ın da zeminden kaynaklandığını düşündüğümüz bir sakatlığı var.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.