KBL | Marina Maljkovic: Maçla ilgili hiçbir şeyden memnun değilim..

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner Kadınlar Basketbol Süper Ligi altıncı hafta maçında İstanbul Üniversitesi’ni Abdi İpekçi Arena’da ağırladı ve mücadeleden 76-70 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Başantrenörümüz Marina Maljkovic basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Çok zor bir maç oldu bizim için. İki periyot öndeydik, iki periyot da gerideydik. Özellikle uzun ve yorucu Riga seyahatinden sonra burada kazanmak önemliydi. Kulübümüz için Riga’da çok değerli bir galibiyet almıştık.

Maç ile ilgili olan hiçbir şeyden memnun değilim. Kazanmamız için de geçerli bu. Neden mutlu değilim; takımımım galibiyet serisini sürdürmelerini istiyorum, oyun ritmini korumalarını istiyorum.

Mutlu olduğum konu ise her geçen gün daha fazla seyircimizin maça gelmesi… Daha önceden de söylediğim gibi seyircimizle birlikte daha iyi oynuyoruz. Takımın galibiyet serisi için daha çok çalışıyoruz. Yarın sabah idmanımız olacak. Dinlenmek için vaktimiz yok. Çarşamba günü Samsun Canik Belediye ile EuroCup Women maçı oynayacağız. Bizim için zor bir maç olacak çünkü onlar da gruptan çıkmak istiyorlar. Bu sebepten dolayı bütün taraftarlarımızı Samsun Canik Belediye maçına davet ediyorum ve bize galibiyet için yardımcı olmalarını bekliyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.