Marina Maljkovic: Önemli bir galibiyet elde ettik..

Kadınlar Basketbol Ligi'nde ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde ağırlayan ve sahadan 74-62'lik skorla galip ayrılarak liderliğini sürdüren Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Marina Maljkovic karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Önemli bir rakibe karşı önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten Sırp antrenör, yoğun bir döneme girdiklerini belirtti. Maljkovic'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Hafta içinde üç kilit oyuncumuzdan yoksun zor bir maç oynadık. Bugün de önemli bir rakibe önemli bir galibiyet aldık. Büyük bir derbi oynadık. Takımımı tebrik ediyorum. Kolay bir maç olmadı. Bu bizi şaşırtmadı. Beşiktaş’ın kaliteli bireysel oyunculardan kurulu bir takım olduğunu biliyorduk. Galatasaray olarak durmak için vaktimiz yok. Hafta içi yine önemli bir maç oynayacağız. Dinlenmeye fırsat yok.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.