Tekerlekli Sandalye | Üçüncü periyotta kaybettik..

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ağırladı. Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu'ndaki mücadeleden 54-62 yenik ayrılan Engelsiz Aslanlar, Süper Lig'de üst üste ikinci yenilgisini aldı.

Karşılaşmaya takımımız Morteza Abedi, Bülent Yılmaz, Robin Poggenwischn, İsmail Ar ve Mustafa Korkmaz ilk beşiyle başlarken taraflar ilk beş dakikayı 4-4 eşitlikle geçti. Karşılaşmanın başında pota altında etkili olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ilk çeyreğin  bitimine 2:34 kala durumu 6-10 yaparken mola sonrası toparlanan Engelsiz Aslanlar, ilk çeyreği 12-13 geride kapattı. İkinci çeyreğe Morteza'nın 3 sayılık basketiyle başlayan takımımız, ikinci çeyreğin son 4 dakikasına 25-21 önde girerken devreyi de 31-27 önde kapattı.

Üçüncü çeyrekte yoğun seyirci desteğini de arkasına alan Engelsiz Aslanlar, pota altından bulduğu sayılarla farkı 9 sayıya kadar çıkarttı. Toparlanan rakip takım  skoru 36-31'e getirirken çeyreğin bitimine 1:22 kala yaptığı faulün ardından oyuncumuz Bülent Yılmaz'a ve faule itiraz eden  Sedat İncesu'ya da teknik faul çalındı. İtirazlarına devam eden Sedat İncesu müsabakadan ihraç edildi. Duraksayan oyun sonrasında konsantrasyonunu ve ritmini kaybeden takımımız karşılaşmada geriye düştü ve son periyoda da konuk ekip 40-42 önde girdi. Son çeyreğe hızlı başlayan Balıkesir ekibi, maçta konsantrasyonunu kaybeden Engelsiz Aslanlar önünde bitime 7 dakika kala farkı 11 sayıya kadar çıkarttı ve karşılaşma 62-54 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi üstünlüğüyle sona erdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.