THY Euroleague | Galibiyet serisini deplasmana taşımak istiyoruz..

Turkish Airlines Euroleague’de onuncu maçına Baskonia karşısında İspanya’da çıkacak Galatasaray Odeabank galibiyet için umutlu konuştu. Kaptan Sinan Güler ve Göksenin Köksal’ın maç hakkında yaptıkları açıklamalar şu şekilde..

SİNAN GÜLER
Moralimiz yerinde. Son haftalarda oynadığımız basketbolla beraberiz keyiflerde yükseliyor. Buraya da motivasyonumuz yüksek şekilde geldik. Şu an deplasmanda galibiyetimiz yok. Eğer bu karşılaşmayı kazanırsak rakibimize karşı avantaj sağlayacağımızı biliyoruz. Ev sahibi olarak burada yarattıkları atmosfer ve kendi sahalarında oynadıkları basketbol düşünülünce çok zor bir maç olacak. Kendi oyunumuzu sahada hükmettirebilirsek ve yapabileceklerimizi sahaya yansıtırsak galip gelebiliriz.

Her takım kendi sahasında Euroleague’de büyük avantaja sahip. Bizim için rakibin bireysel yeteneklerinden daha çok takım olarak neler yapabileceklerimiz önemli. Saha dışında yorgunluk normal ama maça çıktığımızda hazır olmalıyız.

GÖKSENİN KÖKSAL
Baskonia zor bir deplasman... Kendi sahalarında Euroleague’in en kuvvetli takımlarından biri. Abdi İpekçi’de galibiyet serisi yakaladık. Son üç maçımızı kazandık. Şimdi bu seriyi deplasmana taşımak istiyoruz. Dış sahada alacağımız bir galibiyetle büyük avantaj elde edeceğiz. Kendi salonlarında çok güçlü olabilirler ama biz kazanmak için buradayız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.