Yasin Öztekin: Biz bir milletiz, beraberiz..

Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor'u evinde ağırlayan ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da gecenin flaş performansına imza atan Yasin Öztekin karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Attığı üç golle galibiyette başrol oynayan tecrübeli oyuncu, maçtaki gol sevincini de dile getirdi. Maçtan önce gol atması halinde polislere gideceğini düşündüğünü belirten Yasin Öztekin'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

İlk kez hat-trick yaptım. 3 gol attım ve 3 puanı aldık. Bugün kazanmak istiyorduk ve yine kazandık. Zaten kalan maçlarımızı kazanacağımızı söylemiştik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, iyi oynadık. Öncelikle bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır diliyorum. Üzücü şeyler bunlar. Bugün gol atıp polislere sarılmak istiyordum, onlar olmadan bizim güvenliğimiz olmaz. Selçuk abinin bir polis arkadaşımızı sahaya getirdiğinde tüylerim diken diken oldu. Biraz daha orada kalsaydı, ağlayabilirdim. Gol atarsam onlarla paylaşmak istemiştim. Biz hepimiz bir milletiz, beraberiz. İnşallah bunların üstesinden geleceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.