Bruma: Burada olmaktan dolayı çok mutluyum..

Süper Lig'de evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor karşısında sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrılan Galatasaray'da günün başarılı ismi Armindo Bruma karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Portekizli oyuncu takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtirken, transfer konularına da değindi. Bruma'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Çok güzel ve istediğimiz bir galibiyet aldık. Zaten bunu nasıl arzuladığımızı ilk dakikadan itibaren gösterdiğimizi düşünüyorum. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde bir kupa maçı var ve ona odaklanacağız.

Burada olmaktan ve oynamaktan çok mutluyum. Odaklandığım konu sadece Galatasaray. Avantajlı transfer teklifi gelirse, kulübümün izin vermesi doğrultusunda bu konuşulur. Ama dediğim gibi bu tarz haberler beni mutlu etse de beni çok fazla etkilemiyor. Odaklandığım tek konu Galatasaray'ın başarısı ve bunun için çalışmaya devam edeceğim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.