Ergin Ataman: Bu lige yakışan takım olduğumuzu gösterdik..

THY Euroleague'de normal sezonun 20.haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk olan Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Son zamanlarda çok iyi basketbol oynuyoruz. Bu akşam da çok iyi basketbol oynadığımızı düşünüyorum. Zor bir atmosferde oynadık. Fenerbahçe Avrupa’nın en güçlü takımlarından birisi. Deplasmanda oynuyoruz ve bir derbi karşılaşması. Tabii ki onlar da büyük bir konsantrasyon ve formla oynadılar. Özellikle ilk devre mükemmeldik. İki gün önce oynadığımız Maccabi Tel Aviv karşılaşmasının bir benzerini bu salonda oynamayı başardık. İkinci yarı Fenerbahçe daha agresif oynamaya başladı. Fitipaldo'dan istediğimiz oyunu kontrol etme verimini alamadık. Çabuk fauller aldı ve oyundan düştü. Dolayısıyla hücumda zorlanmaya başladık. 

İkinci devre daha çok sayı yememize rağmen savunmayı iyi yaptık. Son topa kadar getirmeyi başardık. Ama bu bölümde erken atışlar yaptık. Üçlük atışlarla son 2-3 dakikada maçı bitirmeye çalıştık. Bobby de son anlarda klasik üçlüğünü attı. Savunma hatası da yaptık burada Pleiss’ın yorgunluğu da etkili oldu. Bobby de klasik sola vurup üçlüğü sokunca daha sonra da Micov’un zorlamasıyla maçı kaybettik. Oyuncularımı kutluyorum. Böyle bir atmosferde çok iyi oynadık. Bu ligde varolacağımızı, bu lige yakışan bir takım olduğumuzu gösterdik. Kaybederken de iyi oynuyoruz. Yolumuza devam edeceğiz. Fenerbahçe’ye de Euroleague’de başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.