Ergin Ataman: Euroleague’de yolumuza devam edeceğiz..

Turkish Airlines Euroleague 17. haftasında Abdi İpekçi Arena'da Zalgiris Kaunas'ı konuk eden ve sahadan 87-79 galip ayrılan taraf olan Galatasaray Odabank'ta Ergin Ataman maçın ardından açıklamalarda bulundu.. Ergin Ataman'ın açıklamaları şu şekilde..

Özellikle oyun kurucu pozisyonunda Bruno Fitipaldo’nun gelişiyle daha dengeli bir basketbol oynamaya başladık. Son kaybettiğimiz Anadolu Efes maçlarında iyi oynamıştık, bu akşam da iyi oyunumuzu bütün maça yaymayı başardık. Rotasyondan katkı almamız maçın sonucuna diri kalmamızı sağladı. Bu akşam 21 asist yapmışız, şut yüzdelerimiz de gayet iyi. Tibor Pleiss pota altında yardımları çok iyi yaptı ama köşelerden sıkıntı çektik. Böylece ribaundlarda sorun yaşadık. Sonuç olarak iyi bir takımı yenmeyi başardık. EuroLeague’de yolumuza devam edeceğiz. Biz her maça iyi basketbol oynayıp kazanmak için çıkacağız.

Ergin Ataman, basın toplantısı sonunda kendisine yöneltilen sorulara ise şöyle cevap verdi..

** Yeni gelen oyuncuların uyum süreci oluyor. Austin Daye bizim için önemli bir oyuncu ve ondan faydalanmaya çalışacağız. Zamanla forma girmeye başlayacak. O yüzden şu an için transfer düşünmüyoruz.

** Milli takım konusunda konuşmak istemiyorum. Söyleyeceğim çok şey var ama şu anda susmayı tercih ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.