Ergin Ataman: İyi oyun moral oldu.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 15. hafta karşılaşmasında deplasmanda Demir İnşaat Büyükçekmece'yi rahat bir oyunla 71-90 mağlup eden Galatasaray Odeabank'ta maçın ardından Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. Ataman'ın sözleri şu şekilde.. 

İyi oynadık. Özellikle Göksenin ve Sinan ile iyi savunma yaptık. Stipanovic'i durduramasak bile ikili oyunları iyi savunduk. Hücumda topu iyi paylaştık ve doğru oyuncularla doğru şutları bulduk. Bugüne kadar ligde gereksiz maçlar kaybetmiştik. Bundan sonra bu tip maçlara dikkat etmeliyiz. Lig bizim için önemli. Bu hafta içi iki Euroleague maçı oynayacağız. Galibiyetten ziyade iyi oyun bize moral oldu. Son haftalarda sürekli oynayıp oynayıp sonunu getiremiyorduk. Bu akşam gelen galibiyetin morali Maccabi maçına hazırlanacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.