Ergin Ataman: Kusursuz bir oyun oynadık!

THY Euroleague'de normal sezonun 19.haftasında Maccabi Fox'u evinde ağırlayan Galatasaray Odeabank rakibi karşısında kusursuza yakın bir oyun ortaya koydu ve sahadan 39 sayılık farklı galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrasında başantrenör Ergin Ataman basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, başarılı teknik adam şanslarının matematiksel olarak devam ettiği sürece mücadele edeceklerini vurguladı.

Bazı akşamlarda bazı maçlarda her şey çok iyi gider. Bugün de öyle oldu. Maça planladığımız gibi başladık. Rakibin kısalarına sürekli baskı yaparak onları oyun düzeninin dışına ittik. Kolay şut fırsatı vermedik, hücumda mükemmel oynadık. Kısalarımız oyunu mükemmel yönlendirdi ve bu akşam takım halinde 29 asist yapmışız. İlk yarıda Pleiss özellikle hücumda, ikinci yarıda ise Tyus savunmada harika bir performans ortaya koydular. Kendimize güveniyoruz. Euroleague’de sıralamaya baktığımızda playoff şansımız gözükmese de matematiksel şansımız devam ettiği sürece Galatasaray’ı temsil ettiğimiz için elimizden geleni yapacağız. 

Bugün teknik anlamda iyiydik, bu da psikolojik olarak da güvenimize yansıdı. Bu akşam böyle bir galibiyet elde ederek sadece güven kazanmadık. Sakat oyuncularımızın takıma dönmesi bizim adımıza önemliydi. Oyun kurucu pozisyonu için Bruno Fitipaldo'nun gelmesi çok önemliydi. Bu hamleyle birlikte bu pozisyonda tek başına oynayan Sinan Güler'i dinlendirip onu ikinci guard olarak kullanabiliyoruz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.