Ergin Ataman: Öğrenme aşamasındaki gençler..

Şike hükümlüsü zat'ın direkt etki ettiği Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz sezon başında "Ya kulüp takımı, ya da milli takım" ayrımı yapması için zorlanan ve bu nedenle milli takımdaki görevinden ayrılan Galatasaray Odeabank başantrenörü Ergin Ataman, bugün TBF tarafından gerçekleştirilen imza töreni sonrasında Anadolu Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Ufuk Sarıca'ya Türk milli takımı başantrenörlüğü görevinde başarılar diliyorum. Bilinmesini isterim ki basketbola emek veren tüm spor insanları olarak milli takımımıza sonsuz desteğimiz sürecektir. Fakat yöneticilik kariyerinin henüz başında olan genç kardeşlerimize de Ergin Ataman ile ilgili açıklamalarında daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Henüz öğrenme aşamasındaki bu genç arkadaşlarımıza hatırlatmak isterim ki yöneticilikteki temel esas dürüst olmak ve güdümlü olmamaktır. Hakkımda çıkan haberler ile ilgili olarak yakın zamanda bir basın toplantısı düzenleyeceğim ve tüm gerçekleri kamuoyu ile paylaşacağım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.