Ergin Ataman: Sert savunma yapan bir rakibe karşı oynadık..

Hafta içerisinde mücadele ettiği THY Euroleague'de iki maç oynayan Galatasaray Odeabank, ligin 16.hafta mücadelesinde BEST Balıkesir'e deplasmanda konuk oldu. Uruguaylı oyun kurucusu Bruno Fitipaldo'nun kusursuz şut performansıyla sahadan galibiyetle ayrılan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ergin Ataman basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

BEST Balıkesir, özellikle Hakan Demir geldikten sonra son haftalarda ciddi bir hamle yapmış durumda. Bence çok iyi bir takım ve ben kesinlikle küme düşeceklerini inanmıyorum. Zaten geçen hafta burada Darüşşafaka Doğuş’a son saniye basketi ile kaybettiler. 

Bu akşam da biz oldukça zorlandık. Kolay basket attırmıyorlar, iyi mücadele edip sert savunma yapıyorlar ancak hücumda önemli noktalarda iyi top paylaşımı yaparak maçı kontrol ettik. Özellikle üçüncü çeyrekte ciddi bir hamle yaparak öne geçtik. Ona rağmen maçı bırakmadılar, oyuna ortak oldular ama sonuçta bu kadar yoğun bir maç temposu içinde burada böyle sert oynayan bir takıma karşı galibiyet çıkartmak bizim için önemliydi. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutluyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.