Galatasaray'da transfer gündemi..

Spor Toto Süper Lig'in ilk devresini zirvenin sadece 3 puan gerisinde bitirse bile oynadığı oyunla taraftarlarını çok memnun etmeyen ve kadrosunda eksiklikler bulunan Galatasaray, transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Levent Nazifoğlu dün yaptığı açıklamada sona gelinen transferler olduğunu açıklarken basında yer alan bazı dedikodular şu şekilde.. 

AHMET ÇALIK'TA MASADAN KALKILMADI
NTV Spor'da yer alan habere göre bir süredir transfer listesinin üst sıralarında yer alan ancak Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav'ın satmaktan vazgeçtiği Ahmet Çalık için Galatasaray masadan kalkmış durumda değil. 

Ahmet Çalık'tan vazgeçmelerinin şu an söz konusu olmadığını ifade eden yöneticiler, "Biz Ahmet'i kadromuza katmak istiyoruz. Transfer görüşmeleri devam edecek. Henüz masadan kalkmadık." ifadelerini kullandı.

VIDAL'IN MENAJERİ DOĞRULADI
TMW Radio'ya açıklamalarda bulunan Vidal'in menajeri Graziano Battistin, Galatasaray'ın Aleix Vidal'e ilgisi olduğunu doğrularken, "Aleix Barcelona'dan ayrılabilir. Ocak ayında ayrılması hâlâ ihtimaller dahilinde. Ancak o çok üst seviye bir oyuncu ve Barcelona'nın onu bırakması ancak belirli şartların yerine getirilmesi halinde olabilir" diyerek kulübün yüksek bonservis bedeli talep ettiğini belirtti.

SON ADAY MUNOZ
Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray için İtalya'dan bir iddia geldi. Stadionews.it sitesinin haberine göre sarı-kırmızılılar Genoa'nın stoperi Ezequiel Muñoz için teklifte bulundu. Haberde Torino'nun da 26 yaşındaki stoperle ilgilendiği yazılırken kulüp başkanı Enrico Preziosi'nin oyuncusunu satmayı düşünmediği ancak tekliflere göre kararını değiştirebileceği ifade edildi.

RODRIGUES İÇİN SÖZ KESİLDİ
Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray kanat oyuncusu Garry Rodrigues için 3 milyon 500 bin euro karşılığında PAOK'la anlaşmaya vardı. Transferi geciktiren tek şey ise PAOK'un bu futbolcunun yerine yapacağı transfer. Yunan kulübünün Shakthar Donetsk'ten ayrılan Hırvat forvet Eduardo'ya imza attırması halinde Rodrigues'i Galatasaray'a satacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.