Galatasaray'da transfer gündemi..

Devre arası kamp çalışmaları doğrultusunda Antalya kampını tamamladıktan sonra Arabistan'a giden ve burada El Ittifaq takımı ile bir hazırlık  maçı gerçekleştiren Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Hücum hattını güçlendirmek için PAOK'tan Garry Rodrigues'i transfer eden Sarı-Kırmızılılar için basına yansıyan son transfer dedikoduları ise şu şekilde..

FORVETE SON ADAY CALLERI
West Ham United'dan ayrılmak isteyen forvet oyuncusu Jonathan Calleri için takipte olan kulüplerden birinin Galatasaray olduğu iddia edildi. Tuttomercatoweb'in özel haberine göre; Galatasaray'ın Podolski'nin ayrılma ihtimaline karşın Calleri'yi gündemine aldığı ancak transferde en avantajlı kulübün Las Palmas olduğu ifade edildi. 23 yaşında ve 1.75 boyunda olan Calleri sezon başında Uruguay'ın Maldonado kulübünden satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanmıştı. İngiltere'de çıktığı 11 resmi maçta yalnızca 479 dakika sahada kalan futbolcu golle tanışamadı.

STOPERDE B PLANI LOMBAERTS
Gamaspor haberine göre Galatasaray'da stoper transferinde çember iyice daraldı. Ahmet Çalık'ın yanı sıra bir de yabancı bir stoper transfer etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, iki kez olumsuz yanıt alınan Vitor Hugo için kulübü Palmeiras'tan indirim bekliyor. Bu transferin mevcut şartlarda gerçekleşmesi oldukça zor görünürken, transferden tamamen vazgeçilmesinin ardından Nicolas Lombaerts ikna edilmeye çalışılacak. Aslan iki gün önce futbolcu için Zenit teknik direktörü Lucescu'dan olumlu yanıt almıştı. 

Öte yandan yerli basında adı Galatasaray'a yazılan Dinamo Kiev'li Domagoj Vida içinse Galatasaray'a yakın kaynaklar 'Gündemimizde yok' ifadelerini kullandılar. Menajerler tarafından birçok kulübe önerilen Vida'nın bonservisi el yakıyor.

CHEDJOU'YA 3 TALİP!
Fanatik haberine göre Galatasaray'da kadro dışı kalan oyunculardan biri olan Aurelien Chedjou’nun, alacaklarına karşılık bedelsiz olarak takımdan gönderilmesi artık an meselesi gibi gözüküyor. Yurt dışından teklif alan Chedjou’nun yeni adresinin, büyük ihtimalle uzun yıllar futbol oynadığı Fransa olması bekleniyor. Son olarak Marsilya’nın ciddi biçimde ilgilendiği Kamerunlu oyuncu ile Lyon ve eski kulübü Lille’in de temasta olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.