Galatasaray'ın kampı yarın başlıyor.

Galatasaray Futbol Takımı yorucu ve çalkantılı geçen ilk yarının ardından ikinci dönem için hazırlık yapacağı kampa yarın başlıyor. Antalya'da kamp yapacak takımımız, hazırlık maçı yapmak için de Suudi Arabistan'a gidecek. Resmi sitemizden yayınlanan kamp programı ise şu şekilde..  

Galatasaray Futbol Takımı, 2016-2017 sezonu ikinci yarısı öncesindeki kamp hazırlıklarına 4 Ocak Çarşamba günü öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelerek başlıyor.

Kamp programı dahilinde yarın saat 13:00’teki buluşmanın ardından saat 14:30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Antalya’ya hareket edecek olan takımımız, ilk antrenmanını saat 19.00’da Sueno Hotels Deluxe Belek’e ait tesislerde gerçekleştirecek.

Kamp çalışmalarının ilk bölümünde 4-8 Ocak 2017 tarihleri arasında Belek’te kalacak olan Galatasaray, 9 Ocak 2017 Pazartesi günü Suudi Arabistan Profesyonel Lig takımlarından Al-Ettifaq ile deplasmanda karşılaşacak. Dammam kentindeki Prens Muhammed bin Fahd Stadyumu’nda gerçekleşecek olan mücadele, TSİ 19.00’da başlayacak. Takımımız, maçın ardından aynı gece İstanbul’a dönecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.