Garry Mendes Rodrigues: En önemli maçımız bir sonrakisidir..

Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde ağırladığı Erzincanspor karşısında 6-2'lik farklı galibiyetle bir üst tura yükselen Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Garry Mendes Rodrigues basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ali Sami Yen Arena'da ilk kez sahaya çıkan Yeşil Burun Adaları asıllı tecrübeli oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bizim için önemli maçtı. Kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Güzel bir skorla gruptan çıktık. İlk kez taraftarımızın önüne çıktım ve ilk Arena maçımda da golümü attım. Umarım gelecek maçlarda da güzel şeyler yapmaya devam ederim. Kupada bundan sonra Başakşehir ile oynayacağız. Ama futbolda her zaman en önemli maçınız bir sonraki karşılaşmadır. Şu anda Akhisar maçına odaklanacağız. Ondan sonra kupada Başakşehir'i düşünebiliriz

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.