Garry Rodrigues en iyi 11'de!

Galatasaray'ın devre arasında 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Yunanistan'ın PAOK takımından kadrosuna kattığı Hollanda asıllı kanat oyuncusu Garry Rodrigues, Yunanistan Ligi'nde oyuncuların oylarıyla 2015-2016 sezonunun en iyi ilk 11'ine seçildi.

PAOK ile 2015'te 36 resmî maça çıkan Rodrigues, 7 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı. 2015/16'da normal sezonu dördüncü tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan Selanik ekibi, dörtlü Şampiyonlar Ligi Grubu'nu lider bitirip Kupa 1'de ön eleme oynama hakkı kazanmıştı. 

Garry Rodrigues'in kupa töreni sonrası açıklamaları şu şekilde..

Yunanistan'ı şimdiden özledim. Buraya tekrar gelip eski arkadaşlarımı görmek büyük bir fırsat oldu. Bu kadar saygı duyduğum bu ülkede bulunmaktan dolayı çok mutluyum. PAOK beni bugün olduğum futbolcu yaptı. Onlara çok şey borçluyum. PAOK bana inandı ve gelişip Galatasaray'a transfer olmak gibi büyük bir adım atmama fırsat tanıdı. Burada geçirdiğim süreden özel bir an seçmek istemiyorum. Sadece herkese yardımları için teşekkürler. Bu ödül için aileme, küçük kızıma ve tabii ki PAOK'a teşekkürler. Çok gururluyum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.