Garry Rodrigues: Galatasaray için sahada her şeyimi vereceğim

Yunanistan'ın Paok takımından 3.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen  Garry Rodrigues, ilk röportajını GSTV'ye verdi. Alican Baykın'ın sorularını yanıtlayan Cape Verde'li futbolcu, Galatasaray gibi çok büyük bir kulüpte oynayacağı için çok mutlu olduğunu belirtirken, Galatasaray için sahada her şeyini vereceğini de belirtti.  Yeni transferimizi Garry Rodrigues'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

GALATASARAY İÇİN SAHADA HER ŞEYİMİ VERECEĞİM
Çok heyecanlıyım. Galatasaray için sahada her şeyimi vereceğim. Galatasaray hakkında çok şey biliyorum. Küçükken en sevdiğim oyunculardan biri Hasan Şaş'tı. Galatasaray'ın Türkiye'nin büyük kulübü olduğunu, çok büyük bir tarihe sahip olduğunu biliyorum.

Galatasaray'da olmak benim için bir rüyaydı ama bu şimdi gerçek oluyor. Bu yüzden çok mutluyum. Galatasaray taraftarına şunu söylemek istiyorum; Galatasaray için sahada her zaman yüreğimi ortaya koyacağım; taraftarlar takımın, bizim hep arkamızda olsunlar. Çok onurlu ve mutluyum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.