Garry Rodrigues: Kim olduğumu ilerleyen haftalarda göstereceğim..

Ara transfer döneminde Galatasaray'a imza atan ve Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Atiker Konyaspor deplasmanında 45. dakikada oyuna girerek oyunun kaderini değiştiren yeni transferimiz Garry Mendes Rodrigues karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Gösterdiği performansın yanı sıra yaptığı asistle galibiyette pay sahibi olan Rodrigues'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Hem kendi açımdan hem takım açısından çok mutluyum, bugün ilk maçıma çıktım. 3 puanı kazanmamız çok önemliydi. Oyuna girip takım arkadaşlarıma destek olmak istiyordum. Bugün aldığımız galibiyette takımıma yardımcı olduğum için mutluyum ve tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Benim için çok önemli bir maçtı, 2.yarıda oyuna girdim. Benim için iyi bir maç olduğunu düşünüyorum, boş alanlar bulduğum bir karşılaşma oldu. Kanat oyuncusu olduğum için bu tarz alanlar bulmak, aksiyonlar içerisinde olup, takım arkadaşlarıma devamlı olarak yardım etmek isteyen bir oyuncu olduğumu söyleyebilirim. Bu tarz bir oyun yapısına sahip olduğum için arkadaşlarıma asist yapmayı seviyorum. İlerleyen zamanlarda Garry Rodrigues'in kim olduğunu göstermeye devam edeceğim. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.