Jan Olde Riekerink: Daha çok gol atabilirdik..

Ziraat Türkiye Kupası'nda son üç sezonun şampiyonu Galatasaray, grup aşamasının 5.maç haftasında deplasmanda Elazığspor ile karşılaştı. Karşılaşmadan 4-1 gibi net bir skorla ayrılarak puanını 8'e yükselten Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi mücadele ettiklerini dile getiren Hollandalı teknik adamın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Kazandığımız için mutluyum. Elazığ organize ve iyi oynamak için sahaya çıktı. İyi de mücadele ettiler. Biz de iyi oynadık. İkinci yarıda daha çok gol atabilirdik. Çok pozisyon bulduk. Grupta ikinci pozisyondayız. Bir maçımız kaldı. Gruptan çıkmak hedefimiz.

Garry Rodrigues hafta sonu Konya maçında iyi performans gösterdi. Bruma'nın da kalitesini unutmamak lazım. Rodrigues'i bir önceki maçta sol açık olarak seyretmiştik. Bu maçta da sağ açık olarak izledik. Ahmet Çalık'tan çok memnunum, bugün iyi bir performans sergiledi. Kısa sürede takıma adapte oldu, milli takımdan da arkadaşları takımımızda yer alması onun için avantaj oldu. Kalitesi zaten tartışılmaz kendisi milli takımın bir parçası.

Transfer söylentileri çıkabilir. Ocak sonuna kadar transfer dönemi devam ediyor ve bu her oyuncumuz adına söylentiler çıkacağını gösteriyor. Lukas Podolski sahada kalbini koyuyor. En iyi şekilde oynuyor. Sakatlıktan iyi döndü. Teknik direktör olarak beni ilgilendiren kısmı bu. Gidip gitmeyeceği konusunda ise, herhangi bir şey söyleyemem.

Ligin ikinci yarısına zor iki deplasmanla başlayacağımızı biliyorduk. Konya mücadelesini üç puanla geçtik. Karabük de zor olacak. İki takım da fiziksel olarak iyi ve organize ekipler. Karabük'e galibiyet için gideceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.