Jan Olde Riekerink: Devre arası konuşmalarımız sahaya yansıdı..

Süper Lig'de ikinci devrenin ilk maçında Konyaspor deplasmanında sahaya çıkan ve rakibi karşısında Sabri Sarıoğlu'nun golüyle 1-0 galip ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirten Hollandalı teknik adam yeni transfer Rodrigues'in performansını beğendiğini dile getirdi. Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Organize ve iyi bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk, bugün de böyle bir takım bulduk karşımızda. İlk yarıda eksik noktalarımız vardı. Defans arkalarına koşuları istediğimiz gibi yapamadık. Oyunun yönünü de değiştirmekte de zorlandık. Devre arasında yaptığımız konuşmalar ikinci yarıda sahaya yansıdı. Aldığımız galibiyet değerliydi, ikinci yarıya iyi başlamak istiyorduk. Oyuncularımı mücadeleden ve galibiyetten dolayı tebrik ediyorum.

Garry Rodrigues bizim için önemli oyuncu. İyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Son antrenmanını 29 Aralık'ta yapmıştı. Bizimle de iki kez çalışma fırsatı buldu. Bugün o nedenle ilk 11'de başlayamadı. Oyuna girince bildiğimiz Rodrigues'i seyrettik. Kapasitesi yüksek, adam eksilten bir oyuncu. İkinci yarıda da bunları gösterdi.

Transfer döneminin sonuna kadar söylentiler olacaktır. Bugün sakat ve cezalı oyuncularımız vardı. Ama kim oynarsa oynasın takım performansı gösterdik. Nando kırık parmağıyla sahadaydı. Takımın mücadele ve mantalitesini buradan anlayabilirsiniz. Bireyselleştirmek istemiyorum ama takım olarak en iyi şekilde mücadele ettik.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.