Jan Olde Riekerink: Maçın kritik anları lehimize değildi..

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda KDÇ Karabükspor ile karşılaşan ve 0-1 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1 mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi oynadıklarını ancak mağlubiyeti hak etmediklerini belirten Hollandalı teknik adam, hakem kararlarının karşılaşmada etkili olduğunu belirtti. Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Karabük defansif, organize ve çok koşan bir takım. Bu tip takımlara karşı pozisyona girmek, gol şansı yaratmak için sabırlı ve doğru zamanı beklemek lazım. Yaptığımız analizlerde konuştuğumuz birşey vardı, savunmanın arkasında boş alanlar bırakan bir takımdı ve ilk golü bu şekilde attık. Bazı anlar maçın kaderini belirledi. Bence bize bir faul çalınması gereken bir pozisyondu ancak hakem penaltı çaldı. Hakemin kararı beni çok şaşırttı.

İkinci yarıda çok önemli bir fırsat elimize geçti, maçı bitirebilirdik. Bu pozisyonu değerlendiremedik. Kötü oynadığımızı düşünmüyorum, maç öncesinde konuştuğumuz herşeyi yaptık. Tempolu oynadık, doğru zamanda baskı kurduk.  Maçın kritik anları bizim lehimize değildi, özellikle verilen kararlar ve maçı bitirecek pozisyonu değerlendiremedik. Bence en azından 1 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.