KBL | Sarayın Sultanları ikinci yarıda açıldı..

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 13. hafta karşılaşmasında Tosyalı Toyo Osmaniye GSK'ya konuk oldu. Takımımızda son maçta sakatlığından dolayı oynatılmayan Işıl Alben maç kadrosunda yer alırken, Yvonne Anderson ise yabancı sınırından dolayı tribünde oturdu.

Takımımız karşılaşmaya Işıl Alben - Moriah Jefferson - Deniz Çolakoğlu - Maryia Papova - Kristine Vitola beşi ile başlarken ilk dakikalar karşılıklı basketlerle geçildi. Periyotun ikinci kısmında sahaya ağırlığını koyan Marina hocanın öğrencileri, farkı giderek açmaya başlarken ilk çeyrek takımımızın 19-25 üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyreğe de hızlı başlayan Sarayın Sultanları Moriah Jefferson ile etkili olurken rakibini kendisine yaklaştırmadı(23-31). İlk yarının son 5 dakikası Van Grinsven'i durduramayan takımımız farkın azalmasını engelleyemezken, ilk yarı Galatasaray'ın 35-41 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Moriah Jefferson ve Deniz Çolakoğlu ile hızlı başlayan takımımız ilk kez farkı çift hanelere çıkarttı(41-54). İlk yarının suskun isimlerinden Kristine Vitola'nın da devreye girmesiyle iyice rahatlayan Galatasaray, farkı 20 sayılara kadar çıkartırken son çeyreğe de 50-77 önde girdi. Bu çeyrekte geçen maç sakatlığı yüzünden oynayamayan Işıl Alben de adeta şov yaptı ve takımını çok iyi yönetti. Karşılaşmanın son çeyreğinde oldukça rahatlayan takımımız, son kısmında genç oyuncularına şans verdiği karşılaşmayı 63-96 kazanarak 19 Ocak'ta oynayacağı Eurocup maçı öncesinde moral depoladı.

Karşılaşmada takımımızın istatistikleri şu şekilde..

Deniz Çolakoğlu 16 sayı – 10 ribaund – 6 asist
Eda Şahin 3 ribaund – 1 asist
Pınar Demirok 12 sayı – 10 ribaund – 1 asist
Astou Traore 17 sayı – 3 ribaund
İrem Naz Topuz 1 sayı – 2 ribaund
Cansu Köksal 5 ribaund – 1 asist
Işıl Alben 4 sayı – 3 ribaund – 10 asist
Maryia Papova 8 sayı – 3 ribaund – 1 asist
İnci Güçlü 1 ribaund
Seda Deniz 5 sayı
Kristine Vitola 9 sayı – 7 ribaund – 5 asist
Moriah Jefferson 24 sayı – 2 ribaund – 4 asist

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.