Levent Nazifoğlu: Yasin Öztekin yarın idmanlara başlayacak..

Galatasaray Kulübü Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Kadro dışı kalan Yasin Öztekin ve transfer dönemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Levent Nazifoğlu'nun açıklamaları şu şekilde..

AHMET ÇALIK VE VİTOR HUGO İÇİN TEKLİFİMİZİ YAPTIK
Ahmet Çalık transferinden vazgeçmedik. Gençlerbirliği'nin kararını bekliyoruz. 2 milyon Euro teklif ettik, 2.5 milyon Euro söz konusu değil. Vitor Hugo da konuştuğumuz stoperlerden birisi, teklifimizi yaptık. Kaan Ayhan ismi gündemimize gelmedi. Forvet transferinde 5 isimle görüşüyoruz. Podolski giderse mutlaka forvet alacağız.

YASİN ÖZTEKİN YARIN İDMANLARA BAŞLIYOR
Yasin Öztekin yarın idmanlara başlıyor. Affetme diye bir konu yok. Para cezası alacak. 100 bin euro ceza alıp takıma dönecek.

1 yorum:

  1. 2.5 milyon söz konusu değildi hani? Yönetim bu Levent Nazifoğlu'nu da pek takmıyor galiba. Gerçi kendi saflığı Özbek yönetimi 2.5 ölsem vermem diyorsa 3 rahat verir bunun bilincinde değil Levent bey.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.