Levent Nazifoğlu'ndan gündeme dair açıklamalar..

Devre arasında kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren ve özel bir maç için yarın Arabistan'a hareket edecek olan Galatasaray'da futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda kendi içerisinde çelişen Nazifoğlu, takım içerisinde bazı oyuncuların gideceğini belirtirken yapılacak transferler hakkında da bilgi verdi. Levent Nazifoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

SAKAT OYUNCULAR HAKKINDA..
Sakatlarımız var ancak hepsi Konya maçına yetişiyorlar. Onun için bir handikapımız yok. Kaleciler normal antrenmanlarını yapıyor. Konya maçında kullanması için Muslera'ya özel eldiven yapıyorlar. İki parmağı içine alacak şekilde 4 parmaklı olacak. Tolga'nın sakatlığı ciddi değil, ayağının altında kas yırtığı vardı ve 6 hafta dinlenmesini istedik. Serdar Aziz dışında Konya maçında herkes hazır olacak. Koray bile bu ay sonu takıma katılıyor.

TAKIMDAN GÖNDERİLEN OYUNCULAR HAKKINDA..
Hamit için bu sezondan herhangi bir para vermedik. Geçen sezondan hakettiği parayı aldı. Hamit ile özel bir anlaşmamız var. Bir başka takıma giderse aldığı parayı Galatasaray alacak. Ben iki sene daha oynamak istiyorum dedi ve bu onun tercihidir.

Sightorsson'da büyük talihsizlik yaşadık. Ben de eleştirdim ama 800 bin Euro'yu bıraktı ve gitti. Parasının tamamını alıp da gidebilirdi. 

AYRILMASI BEKLENEN İSİMLER..
Cavanda'nın böyle olacağını az-çok tahmin ediyorduk, bende tahmin ediyordum sonuçta 6 ay oynamamıştı. Ancak sezon başında hocamız çok istediği için tranfser ettik. Josue'nin beklentilerin altında kalma sebebi ise çok fazla süre bulamaması.

Chedjou takımdan ayrılacak, kadro dışı şuan. Para almadan kendisini vereceğiz, hatta kalan parasını vereceğiz. Gönderilenler eğer kalsaydı maliyetleri iki katı olacaktı. Faydaları yok ve zarar verdikleri için temizliyoruz. Chedjou'nun ayrıca para cezası var, alacaklı bile olabiliriz. Afrika Kupası'na gitmediği halde gitti havası yarattı, ciddiyetsiz bir tavır takındı. Chedjou ayrıldıktan sonra FFP kapsamında maaş bütçesinde ciddi bir boşluk olacak.

Podolski için Çin'den gelen 7 milyon euroluk bir teklif var. Biz oyuncumuzu satmak istemiyoruz ama onun gitmek gibi bir hali var. Podolski transferi imza aşamasına kaldı. Podolski giderse eğer alacağımız bonservis bedeli FFP'de bonservis bedeli olarak sayılmayacak. Wesley Sneijder için gelen bazı teklifler var ancak biz onun ayrılmasına sıcak bakmıyoruz. 

Yasin'e kapılar tam olarak kapanmadı, zaten onun cezası süreli bir ceza. İstanbul'a döndükten sonra durumuna bakacağız. Onun söylediği maç içerisinde tahrik etmişler ve kendisini tutamamış. Bunu değerlendireceğiz.

TRANSFERLER HAKKINDA..
Garry Rodrigues kampa yetişecek dedik ancak fiyatta bir düşma olmadı, PAOK ile sonunda anlaştık. Oyuncu izleme komitemizin keşfettiği bir oyuncu ve hocamızla birlikte izledik, beğendik. Çok iyi bir oyuncu. Konya maçında iki yeni isim göreceğiz. 

Ahmet Çalık konusu ise kapanmadı. Biz onun için 2 milyon euro teklif yaptık, karar artık Gençlerbirliği takımında. Onlar eğer biraz inerlerse, ortada bir rakamda buluşabiliriz. Vitor Hugo stoper adaylarımızdan birisi, iki - üç tane daha yabancı stoper var. Adaylarımız içerisinde yerli stoper olarak bir tek Ahmet Çalık var. Geleceği olan, potansiyelli bir oyuncu.

Samuel Eto'o veya Mehmet Ekici ile ilgili herhangi bir girişimde bulunmadık. Mehmet'i babası geldi bizimle görüştü ancak biz istemediğimizi belirttik. Sinan Gümüş ile takas olarak istediler ancak kabul etmedik. 

Ara transfer dönemi tamamlandıktan sonra elde kalan bütçeyi göreceğiz ve Bruma'nın sözleşmesini uzatmayı düşünüyoruz. Ülkemizde yaşanan terör olaylarından insan olarak bizleri etkilemesinin yanı sıra kulüp olarak da etkileniyoruz. Barcelona oyuncusu Aleix Vidal terörden etkilendi. Bu olaylardan dolayı gelmek istemeyen oyuncular oluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.