Şampiyonluk yolunda kombineler satışta!

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 17 hafta sonunda topladığı 36 puanla zirveden sadece 3 puan uzakta 3.sırada bulunan Galatasaray'da sezonun kalan kısmı için iç saha maçlarında geçerli olacak kombinelerin satışı devam ediyor. Jan Olde Riekerink yönetiminde şampiyonluğa yürüyen Galatasaray, şampiyonluk yarışında iç sahada birbirinden önemli karşılaşmalara çıkarken taraftarını da yanında görmek istiyor! 400 TL'den satışa sunulan kombineler için ayrıca GStore'dan hediye çeki gibi fırsat bulunuyor..

ÇÜNKÜ BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ!
Sezonun geri kalan kısmı için futbol takımımızın kombinesini alan taraftarlarımız basketbol kombinesi almak için yüzde 50 indirim hakkı kazanacak. Türk Telekom Arena için kombine alan taraftarlarımız Abdi ipekçi Arena'da Galatasaray Odeabank ve Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın da sezon boyu destekçisi olmak için yüzde 50 indirimden faydalanabilecek.

2.YARI KOMBİNESİ ALANLARA HEDİYE ÇEKİ
Kombine alacak taraftar için GSStore'un bir sürprizi var. 1-5. kategoriler arasındaki bölümlerden kombinelerini birini alan taraftarımız 100 TL değerinde GSStore hediye çeki; 6-9. kategorilerden kombine kart alan taraftarlarımıza ise GSStore'dan 50 TL'lik hediye çeki verilecek. Kombinesini passo.com.tr ve Beyoğlu GSStore’dan alan taraftarlarımız GSStore hediye çeklerini kombine ofisimizden kimlik ibrazıyla hafta içi saat 09:00-17:00 arasında teslim alabilirler.

399 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLAR VE TAKSİT AVANTAJI
2016-17 2. yarı sezonluk kombineleri, GS Bonus kartlarına 3, 6 ve 9 taksit avantajıyla, passo.com.tr, Beyoğlu GSStore, Florya GSStore ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena kombine satış ofislerinden temin edilebilecek. GS Bonus kart sahibi olmayan taraftarlarımız tek çekimle kombine satın alabilir. Kombine alan taraftarlarımız ayrıca 2017-18 sezonunda öncelikli ve yenileme indirimli kombine alma hakkı kazanacak.

Galatasaray'ın sezonun kalan kısmında oynayacağı iç saha maçları şu şekilde;Akhisar Belediyespor
Kayserispor
Beşiktaş
Gençlerbirliği
Adanaspor
Fenerbahçe
Kasımpaşa
Osmanlıspor
Konyaspor


Kombine fiyatları şu şekilde;

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.