THY Euroleague | Alex Tyus kariyer maçını Anadolu Efes'e karşı oynamıştı!

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta karşılaşmasında Abdi İpekçi Arena'da bu kez konuk taraf olan Galatasaray Odeabank, 2 hafta önce karşılaştığı ve 76-86 mağlup olduğu Anadolu Efes ile bir kez daha karşılaşacak.

22 Aralık 2016 gecesi Abdi İpekçi Arena'da Anadolu Efes'i konuk eden takımımız, ilk yarısını oldukça iyi oynadığı ve devre arasına 44-38 önde girdiği karşılaşmada ikinci yarı Anadolu Efes'in enerjisine karşı koymakta zorlanınca geriye düşmüş ve tartışmalı hakem kararları ile de havlu atarak sahadan 76-86 mağlup ayrılmıştı. 

Bu karşılaşmada Tibor Pleiß sakatlığından ötürü çok az süre alırken, Amerikalı pivotumuz Alex Tyus onun yokluğunu hiç hissettirmedi. Bryant Dunston gibi ligin en sert pivotlarından birine karşı oynayan Tyus; attığı 15 sayının yanına 13 ribaund, 2 top çalma -ribaund ve top çalma alanında kariyer rekorları- ve 3 blok ekleyerek topladığı 29 verimlilik puanı ile Euroleague kariyerinin en iyi maçını oynadı.  

Üst üste mağlubiyetler alan ve sahaya enerji koymakta zorlanan Galatasaray Odeabank, Perşembe akşamı oynayacağı Anadolu Efes maçından galibiyetle ayrılmak istiyorsa Alex Tyus'un bu performansına fazlasıyla ihtiyaç duyacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.