THY Euroleague | Son karşılaşmada Efes gülmüştü..

Turkish Airlines Euroleague'in ilk devresini 4 galibiyetle son sırada kapatan Galatasaray Odeabank, ikinci devrenin ilk karşılaşmasında geçtiğimiz günlerde Abdi İpekçi Arena'da 76-86 mağlup olduğu Anadolu Efes ile karşılaşacak. 

22 Aralık günü iki takımın paylaştığı Abdi İpekçi Arena'da ev sahibi olan taraf Galatasaray Odeabank olurken, çekişmeli geçen maçı ikinci yarıdaki etkili oyunu ile Anadolu Efes kazanmayı bilmişti. Özellikle yeni transferi Brandon Paul'un sahanın iki tarafına getirdiği enerji ile takımımızın direncini kıran Anadolu Efes'e karşı -eksik kadrosuna rağmen- Blake Schilb ve Alex Tyus ile direnmeye çalışan takımımız, sadece 2.5 periyot bunu başarırken tartışmalı hakem kararları da oldukça canımızı yakmıştı.. 

Takımımız adına Blake Schilb 21 sayı, 8 ribaund, 5 asist; Alex Tyus 15 sayı, 13 ribaund, 3 blok ile direnen isimler olurken; Sinan Güler ise 9 sayı, 9 asistin yanında yaptığı 6 top kaybı ve yanlış şut tercihleri ile kötü bir karşılaşma çıkarmıştı. Anadolu Efes'te ise yeni transfer Brandon Paul 19 sayı, 5 top çalma ile galibiyetin mimarlarından olurken; Derrick Brown 16 sayı, 7 ribaund; Thomas Huertel 14 sayı, 8 asist ile mücadele etti.

İki takım Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinin ardından 8 Ocak Pazar günü bu kez Basketbol Süper Ligi'nde karşı karşıya gelecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.