Sultanlar Ligi | Galatasaray 0-3 Vakıfbank


Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde ikinci dönem başladı. İkinci dönemin ilk haftasında takımımız Galatasaray, ev sahibi olduğu maçta Vakıfbank ile karşılaştı. İlk sette geriden gelip öne geçen, 4 set sayısı kullanmasına rağmen seti bitiremeyen takımımız, ikinci sette de başa baş giderken son sayılarda hataları engelleyemedi ve moralman geri düştü. Maç 0-3 rakibimiz lehine sonuçlandı.

Leys'in sayısı ile ilk sete önce giren takımımız mücadeleci oyunu ile ilk teknik molaya kadar skoru dengede tutmayı başardı. Teknik moladan sonra 6 sayılık seri yakalayan Vakıfbank farkı açtı. 14-20'den dönen takımımız skoru 21-21'de eşitledi. 4 kez set sayısı fırsatı da yakalayan takımımız bu fırsatlardan yararlanamadı ve Vakıfbank seti 27-29 kazandı.

İkinci sete önde başlayan taraf takımımız oldu. Teknik molaya Özgenur'un servis hatası ile 8-6 önde girdik. Moladan sonra karşılıklı sayılar ve oyundaki denge devam etti. İkinci teknik molaya da 15-16 ile rakip takım önde girdi. 19-19'dan sonra dengeyi koruyamayan takımımız son sayılarda gelen 3 sayılık Vakıfbank serisine de karşılık veremeyince set 21-25 sona erdi.

kaybedilen iki setin ardından moral olarak geriye düşen takımımızın oyunu da geriye düştü, bu son set açıkça belli oldu. Sette ilk teknik molaya 2-8 geride giren takımımız farkın açılmasına bir türlü engel olamadı. İkinci teknik mola skoru 8-16 olurken set 14-25 sonuçlandı. 

Bu sonuçla takımımız 12. mücadelesinde 5. mağlubiyetini alırken Vakıfbank ise namağlup liderliğini sürdürdü. Maçtaki skor tablosu ile şöyle oluştu;

Galatasaray: Centoni (12), Leys (9), Jack (8), Seda (7), Aslı (4), Gamze (3), Güldeniz (2), Ezgi (1), Ruseva (1), Nursevil (-), Nihan (L)
Vakıfbank: Lonneke (20), Zhu (12), Rasic (10), Gözde (8), Özgenur (5), Kimberly (1), Cansu (-), Naz (-), Gizem (L)
Takımımız Sultanlar Ligi'nin 13. hafta mücadelesinde 29 Ocak Pazar günü saat 13:00'te Bursa BŞB ile deplasmanda karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.