E-Spor | İlk galibiyet!

Şampiyonluk Ligi'nde mücadele eden ve bu mevsimde oynadığı 4 maç sonunda sadece 2 beraberlik alan Galatasaray E-Spor takımı mevsimin 5.maçında Galaktikos ile karşılaştı. Rakibi karşısında vadiden 2-0 galip ayrılarak League of Legends'ta ilk galibiyetini alan takımımız bu sonuçla birlikte rakibinin namağlupluk ünvanına da son verdi.

Serinin ilk maçında Galaktikos oyuna oldukça agresif başladı. Alt koridorda üstünlüğü ele alan ve baskın yaparak ilk kanı döken Galaktikos, ilk kuleyi de kazanan taraf oldu ancak Galatasaray haritanın diğer alanlarında rakibine üstünlük şansı tanımadı ve oyuna ortak oldu. Baron güçlendirmesini alan takımımız 2 maç cezası bulunan Broken Blade yerine takıma katılan Smoke'un üst koridordaki etkili performansıyla ikinci baronu kazandı ve üstüste iki skor almayı başardı. Oyun içerisindeki üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Galatasaray, orta koridorda Nexus'u da yıkarak serinin ilk maçını kazandı.

Serinin ikinci maçına daha agresif başlayan taraf hiç kuşkusuz Galatasaray oldu. Abbedage'nin etkili oyununa ilk maçın yıldızı Smoke eklenince takımımız vadiyi domine ederek ilk kanı döktü. Ormancı rolündeki Kanani, üst koridorda Smoke ve alt koridorda Abbedage'nin etkili oyunuyla ilk olarak baron güçlendirmesini alan takımımız üstüste 4 skor alarak rakibinin geri dönüş yapma şansına izin vermedi ve 3 kulede üstünlüğünü ilan ederek ikinci maçı kazandı.

Bu galibiyetle birlikte Galatasaray E-Spor takımı mevsimdeki ilk galibiyetini elde ederken, Danimarkalı koç Vorborg yönetimindeki ilk düellodan da galibiyetle ayrılmış oldu. Broken Blade yerine takıma katılan Smoke gösterdiği performansla galibiyette başrol oynarken, Abbedage özellikle ikinci maçta gösterdiği performansla maçın yıldızı oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.