Efeler Ligi: Ziraat Bankası'na deplasmanda kaybettik..

Hafta ortasında mücadele ettiği CEV Challenge Cup'ta yarı finalin kapısını açan Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı, Efeler Ligi'nin 15.haftasında Ziraat Bankası'na deplasmanda konuk oldu. Rakibi karşısında maça kötü başlayan ve hücum hatalarına bir türlü çözüm bulamayan Nedim Özbey'in öğrencileri sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Karşılaşmaya çok iyi servis turlarında hücum kuvvetini de iyi bir pas dağılımı ile etkili kullanan Ziraat Bankası, birinci setin ilk teknik molasına 8-4 önde girdi. Yakaladığımız servis turu ve hücum avantajlarını iyi değerlendirmedik ve direk hatalarımız oldu. Ziraat Bankası giderek arayı açmaya başladı. Rakibimiz setin ikinci teknik molasını Nilsson’ın servis sayısı ile 16-8 üstünlükle karşıladı. Koray’ın servis turunda Ziraat Bankası farkı on sayıya kadar çıkardı. Oyundan koptuk; seti 25-12 kaybettik.

İkinci set daha dengeli başladı. Adis’in hücum sayısıyla 3-4 öne geçtik. Birinci teknik molayı İbrahim’in blok sayısıyla 6-8 önde karşıladık. Rakibimizi basit hatalara zorlamayı başardığımız bu sette Adis’in hücum gücüyle fark yarattık. İkinci teknik molaya 11-16 önde girdik. Seti Bartman’ın servis sayısıyla 20-25 kazandık. Setlerde durum 1-1 oldu.

Üçüncü setin ilk bölümü karşılıklı sayılarla ilerledi. Setin ilk teknik molasını 8-7 üstünlükle karşılayan taraf Ziraat Bankası oldu. Teknik mola dönüşünde yine Nilsson’la iyi bir servis turu geçiren Ziraat Bankası, hücum hatalarımızı da iyi kullanarak fark oluşturdu. İkinci teknik molaya 16-9 geride giren takımımız, seti 25-18 kaybetti. Setlerde 2-1 geriye düştük.

Rauwerdink’in servis turunda dördüncü sete iyi başlayan Ziraat Bankası karşısında ilk teknik molaya 8-6 geride girdik. Üst üste hücum ve blok sayıları rakibimize büyük avantaj sağladı. 21-17’de setin ikinci molasını aldık; moladan Adis’in servis sayısıyla döndük. Ancak Ankara ekibi geri dönmemize izin vermedi. Seti 25-21, karşılaşmayı 3-1 kaybettik.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.