Eren Derdiyok: Hayalini kurduğum yerdeyim..

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan ve ilk haftalarda gösterdiği performansla kulüp tarihinin en iyi başlangıç performansları arasına adını yazdıran Eren Derdiyok, kişisel giyim sponsoru Nike'ın etkinliğinde özel açıklamalarda bulundu. Çocukluğundan beri hayalini kurduğu noktaya Galatasaray'a transfer olarak ulaştığını belirten 28 yaşındaki Eren Derdiyok'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Yaşadığımız semtte bir futbol sahası vardı. Yaşım 2 ya da 3 futbolla ilk orada tanıştım. Abim beni kaleye geçirir, şut çekerdi. Daha sonra topla koşmaya başladım ve yeteneğimi ilk orada farkettim. Galatasaray’dan daha büyük bir hedef benim için yok. Hayal ettiğim en önemli şeylerden bir tanesine Galatasaray forması giyerek ulaştığımı düşünüyorum. Buradan sonrası kısmet. Ancak ne kadar yetenekli olursan ol, yeteneğin olsa da çalışmadan bir şey elde edemiyorsun.

Sahadaki en önemli olay rahat hareket etmek. Ayakkabıların rahat değilse, bu kesinlikle mümkün olmuyor. Bu yüzden rahatlık çok öneli bir nokta. Sonuçta ayaklar bir futbolcunun ve oyunun en önemli noktası. Bu nedenle ayakların ayakkabının içinde rahat olması bu işin püf noktası. Nike Hypervenom 3’ü idmanlarda test etmiştim. Ayağımın bununla kesinlikle daha rahat ettiğini söyleyebilirim. Ayağımı sarması ve topu daha fazla hissetmesi de çok güzel. Maçlarda giymek için sabırsızlanıyorum. Bunun bana büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.