Galatasaray'ın yeni sponsoru Temsa!

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda hafta sonu önemli bir avantajı kaçıran Galatasaray, sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye'nin en büyük otomotiv şirketlerinden TEMSA ile iş ortaklığı anlaşması imzalayan takımımız 3 yıllığına gerçekleştirilen sözleşme sonrasında bundan böyle iç saha maçlarına TEMSA’nın özel dizayn ile üretimini gerçekleştirdiği Maraton model otobüsü kullanacak.

İmza töreninde konuşan Galatasaray başkanı Dursun Özbek, “Türkiye'nin iki güçlü markası işbirliğine imza atıyor. Galatasaray'ı anlatmaya gerek yok. Türkiye'nin en çok tanınan; enlerin ve ilklerin markası. Taraftarlarına sayısız mutluluklar yaşatmış, milyonlarca taraftarı olan ve iz bırakan markası. 112 yıllık geçmişi başarılarla dolu. Diğer tarafta TEMSA gibi Türkiye'nin iftihar ettiği ve sektöründe de başarı sınırlarımızı aşmış; 60'ı aşkın ülkede bayrağını havalandıran bir şirketimiz. İki markanın işbirliği daha büyük bir sinerji yaratacaktır. Galatasaray olarak işbirliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik törende yaptığı konuşmada Türkiye’nin en önemli kulüpleri arasında yer alan ve Süper Lig’in güçlü takımlarından Galatasaray’ın tercihinin de TEMSA Maraton olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Süper Lig'de mücadele eden Galatasaray’a başarılar dileyen Çelik, Galatasaray'a teslim edilen TEMSA Maraton'un özelliklerini anlattı ve "Türkiye otobüs konusunda Avrupa'nın üretim merkezi. TEMSA da Türkiye'nin pazar lideri. Ürettiğimiz tüm araçlar ve Galatasaray'a teslim ettiğimiz araç da alanında lider. İlk aşamada futbol takımı için bir otobüs tahsis edildi. 3 yıl sürecek bir anlaşma. Basketbol ve voleybola da sponsorluğumuz olacak" dedi.

Galatasaray takım kaptanı Selçuk İnan da "Otobüs konusu en çok bizi ilgilendiriyor. Sürekli yolculuk yapıyoruz. Bizi daha da rahat ettirecekler. Anlaşma her iki taraf için de hayırlı olur" ifadelerini kullandı.                        

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.