Levent Nazifoğlu: Hakem hatalarına alışmamız gerekiyor..

Süper Lig'de haftanın kapanış maçında ezeli rakibi Beşiktaş'a konuk olan Galatasaray'da futbol şube sorumlusu Levent Nazifoğlu karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın hakkının beraberlik olduğunu belirten Nazifoğlu, hakem hatalarına "artık alışmaları gerektiğini" dile getirdi. Levent Nazifoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Oyun kitlenmişti, beraberliğe gidiyordu. Şansızlık eseri yediğimiz golle mağlup olduk. Beşiktaş’ı tebrik ediyoruz. Şampiyonluk şansımız çok azaldı. Beşiktaş çok daha daha avantajlı. Teknik direktör değişikliğinin bizi 2-3 hafta geriye götüreceğini söylemiştim. Hocamızdan çok memnunuz. Çok pozitif ve enerjik bir hocamız var. Bir uyum süresi olacaktır, bunu bekliyorduk. Gördüğünüz gibi direncimiz biraz daha arttı. Daha fazla mücadele ediyoruz ancak organizasyonda hala problemimiz var.

Yasin'in pozisyonu yüzde 100 penaltı. Kontrolsüz bir hareket var. Beşiktaşlı futbolcular da penaltı olduğunu gördüler ama hakem görmedi. Bu her hafta olan bir şey. Artık bu tür şeylere alışmamız lazım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.