Levent Nazifoğlu: Tudor takıma, takım ona alışacak..

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor karşısında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da futbol şube sorumlusu Levent Nazifoğlu karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Tudor'un daha oyuncuları tanımadığını, oyuncuların da Hırvat teknik adamı zamanla tanıyacaklarını belirten Nazifoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Hocamız daha oyuncuları tanıyacak; oyuncalar da Tudor'un özelliklerine alışacaklar. Onlar açısından anormal bir oyun olmadı, önümüzdeki günlerde daha iyi olacak. Bu arada hocanın enerjisini de yüksek buldum. Bruma benim oğlum gibi. Daha çok genç. Bu hataları yapacak. Uzatmaması lazım. Kafasında Real Madrid gibi takımlar var. Eğer bunları düşünüyorsa bu tür davranışları bırakacak. Hocamızın kararının arkasındayız.

Başkanımız maçın Pazartesi günü oynanması ile ilgili görüşünü bildirdi. Benim bir şey söylemem doğru olmaz. Gönül isterdi ki hafta sonu olsun ama olmadı. Pazartesi günü çok güzel bir maç olacağına ve çekişmeli geçecek bir derbi olduğuna inanıyorum. Hocanın dokunuşları daha fazla olacak. Derbiden 3 puan bekliyoruz. Şampiyonluk yarışının içinde kalmak için derbiyi mutlaka kazanmamız gerekecek.

Bizler ve futbolcular gidiciyiz. Taraftar ise hep kalıcı. Takımlarını yalnız bırakmayacaklardır. Protesto onların hakkı ama maç sonuna kadar takımımızı desteklesinler. Riekerink gitti; Florya'daki idarecilerin takımı karıştığını söyleyenler iftiracı insanlar. Duymadan, bilmeden bunları söylüyorlar. Bütün kadroları Riekerink sahaya sürdü. Şimdi ona sorabilirler. Biz karışacaksak zaten hoca almamıza gerek yok. Söyleyenlerin hepsini yalancılıkla suçluyorum; yalancı olmadıklarını ispatlasınlar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.