Marina Maljkovic açıklamalarda bulundu...

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Women 3. Tur ilk maçında bugün Virtus Eirene Ragusa ile karşı karşıya gelecek. PalaMinardi Arena’daki 22:30’da başlayacak maç öncesi başantrenör Marina Maljkovic, GSTV Genel Yayın Yönetmeni Can Erbesler’in sorularını yanıtladı. Marina Maljkovic'in açıklamaları şu şekilde...

Kupada en iyi 8 takım arasındayız. Bizi burada çok zor bir maç bekliyor. Karşılaşma için son hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Rakibimizde İtalya Milli Takımı’nda forma giyen pek çok oyuncu var. Şampiyonalardan dolayı onları tanıyorum. Pota altında dört tane iyi oyuncuya sahipler. Ayrıca tecrübeli bir oyun kurucuları var. Ben kendi takımıma güveniyorum. Silahlarımız var. Önemli olan 40 dakika konsantrasyonumuzu kaybetmemek. Son turda rakibimiz de büyük bir farkla eşleşmeyi kazanmıştı. Yeni transferlerimiz için öncellikle belirteceğim özellikleri iyi insan olmaları. Benim takımım için bu olmazsa olmaz... İkinci olarak da çok çalışkanlar. Zamanla çok daha iyi olacaklar. Takımla sadece 2-3 antrenmana çıkabildiler. Biraz zaman tanımamız lazım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.