Marina Maljkovic: Bu galibiyet moral açısından önemliydi..

Kadınlar Basketbol Ligi'nde iki maç aradan sonra İstanbul Üniversitesi karşısında kazanan Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Marina Maljkovic karşılaşma sonrasnda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zor bir maç olacağını beklediğini belirten Sırp antrenör, moral açısından bu galibiyetin önemli olduğunu vurguladı. Marina Maljkovic'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Zor bir maç olacağını maç öncesinde söylemiştim. Çok yoğun bir periyottan geçiyoruz. Üst üste kaybettiğimiz iki maçın ardından bu galibiyet bizim için moral açısından çok önemliydi. Türkiye Kupası’nın atmosferini çok iyi biliyorum. Tek maçlı karşılaşmalar bunlar. Rakibimiz olan Yakın Doğu Üniversitesi’ne sene içerisinde iki defa kaybettik. Onlar maçın favorisi ama biz de kazanmak için elimizden geleni yapacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.