Marina Maljkovic: Güzel bir galibiyet aldık...

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 16. haftasında Abdi İpekçi Arena’da Girne Üniversitesi’ni 89-68 ile mağlup eden Galatasaray’da Başantrenörümüz Marina Maljkovic basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Marina Maljkovic sözleri şu şekilde...

Bizim için çok iyi bir galibiyet oldu. EuroCup Women’da Ragusa’da oynayacağımız maç için de çok iyi bir hazırlık oldu. 12 oyuncusu katkı verdiği zaman her koç mutlu olur. Sonunda ribaundlar bazında da rakibe karşı galip geldik. Onlar 22, biz 47 ribaund aldık. 18 asist yapmamız da bencil bir takım olmadığımızı, takım oyunu oynayan bir takım olduğumuzu gösteriyor. Ragusa’da oynayacağımız EuroCup Women maçı için dört antrenman yapma şansımız olacak. Kuvvetli bir takıma karşı oynayacağız. Son maçlarına baktığımızda da bunu görebilliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.