ÖZEL | Uğur Karakullukçu: Galatasaray harika bir hoca buldu!

Galatasaray yönetimi, sezona hızlı bir giriş yapan ancak daha sonra gerek kadro seçimlerinde gerekse taktiksel anlamda yeterli bir performans sergileyemeyen Jan Olde Riekerink'in yerine ligin flaş takımlarından olan Karabükspor'dan Igor Tudor'u getirmişti. Bizde bu hamleyi Sabah Gazetesi yazarı ve A Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu'ya sorduk. 

Galatasaray kısıtlı imkanlarla, dar zamanda harika bir hoca buldu. Diğer adaylara bakınca 1. Lig'de play-off kovalayan bir takımın talip olmakta çekineceği isimlerin Galatasaray'la anılıyor olması insanı dehşete düşürüyordu. Bu adaylar arasında Tudor gibi hem taktiksel olarak esnek hem otoriter hem de enerjik bir hoca bulmak kolay değil. Elbette Galatasaray seviyesindeki bir takımdaki ilk deneyimi ama Şubat ortasında ligi bilen, uluslararası potansiyeli  olan bir teknik adam olduğu ortada. Prensi Tolga Ciğerci olacaktır fakat eldeki stoperlere bakıp “Ben bunların hepsinden iyi oynarım” deyip kalan saçlarını da yolabilir. En büyük sorunu merkez stoper olacak.

Transferin etik olup olmadığı meselesini çok abartılı buluyorum. Şunu da öğrendim, Karabükspor yönetimiyle sorunları da varmış ve Karabük cephesi eğer Beşiktaş maçı kaybedilseydi Tudor'a bugün kasasına koyduğu 150 bin Euro'yu vererek göndereceklermiş. Şimdi ağza gelmedik laflar söyleniyor. Elbette sezon sonu gerçekleşse daha şık olabilirdi ama ben Galatasaray'ın hukuki hiçbir ihlalde bulunmamışken bu kadar ağır eleştirilmesini sorunlu buluyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.