Stephane Lasme TBF'yi bombaladı...

Geçtiğimiz sezon Play-Off döneminde yasaklı madde kullandığı için TBF’den 1 yıl ceza alan ve cezası sebebiyle Galatasaray Odeabank’la yolları ayrılan Stephane Lasme, bir kez daha Karar Gazetesine konuştu. 

Olayın FIBA’ya taşındığını ve çıkan karar sonucunda nerede isterse oynayabileceğini söyleyen Gabonlu pivot, bu karara TBF ve Temyiz Kurulu’nun sevinmeyeceğini söylerken sözlerine şöyle devam etti...

TBF ve Temyiz Kurulu ceza aldıktan sonra yaptığım itiraz başvurumu reddettiler. Vakit çok geçtiği için olay çoktan FIBA’ya taşındı. TBF yaptığım itirazla ilgili bir karar açıklamıyordu. Cezamın bitmesini beklerken FIBA dev­reye girdi ve kararı açıkladı. Artık nerede istersem oynayabilirim. Galatasaray taraftarının sevgisinin farkındayım ancak TBF’nin kararı sonrası Türkiye’ye dönüp tekrar Galatasaray’da oynayabilir miyim bilmiyorum.

LASME NEREYE GİDECEK? 
Gabonlu yıldız Stephane Las­me'nin Yunan basını tarafından Panathinaikos’a gideceği iddia edi­lirken, İsrail ekibi Maccabi FOX Tel Aviv ya da İspanya temsilcisi Barcelona Lassa’ya gitmeye daha yakın olduğu öğrenildi. Her ne kadar Lasme olumsuz konuşsa da Galatasaray kapısı onun için tam anlamıyla kapanmış değil.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.