Sultanlar Ligi | Rahat galibiyet!

Vestel Venus Sultanlar Ligi 14’üncü haftasında Galatasaray deplasmanda Manisa ekibi Seramiksan ile karşılaştı. Takımımız mücadelede 0-3’lük galibiyet elde ederken deplasmandan 3 puanla döndü. Galatasaray Bayan Voleybol Takımı’nın Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 15’inci haftasındaki rakibi ise Bursa ekiplerinden Nilüfer Belediyesi olacak.

Mücadeleye hızlı bir giriş yapan kızlarımız, ilk teknik molaya 7-8 önde girdi. İkinci teknik molaya kadar olan bölüm karşılıklı sayılarla geçilirken; ikinci teknik molaya da kızlarımız 14-16 önde girdi. Setin sonlarında Centoni ve Jack ile etkili olan Galatasaray, ilk seti 20-25 kazandı. 

İkinci set karşılıklı sayılarla başlarken ilk teknik molaya takımımız 5-8 önde girdi. Skor farkını kapattırmayan kızlarımız ikinci teknik molaya da Centoni'nin etkili oyunu ile 13-16 önde girdi. Setin sonlarında yeniden vites arttıran kızlarımız Seda'nın sayıları ile ikinci seti 20-25 kazandı ve setlerde durumu 0-2 yaptı.

Üçüncü set karşılıklı sayılarla başlarken, hücum etmekte zorlanan takımımıza karşı Seramiksan ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Jack ve Leys ile rakibini yakalayan takımımız skorda öne geçerken oyunun kontrolünü de eline aldı ve seti 18-25; maçı da 0-3 kazandı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.