Zoran Simovic: 27 sene rekor kırılamamıştı..

Galatasaray'ın efsane kalecilerinden Zoran Simovic yarın ligde evimizde oynayacağımız Beşiktaş karşılaşması için kulübümüzün özel davetlisi olarak İstanbul'a geldi. Türkiye ve İstanbul'u ikinci vatanı olarak gördüğünü belirten Simovic, kendisine ait olan rekoru 27 yıl sonra egale edecek olan Fernando Muslera'yı tebrik ettiğini dile getirdi. Zoran Simovic'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Öncelikle, Türkiye'ye ve Türk halkına 'merhaba' demek istiyorum. Burada kendimi çok mutlu hissediyorum çünkü benim ikinci memleketim İstanbul ve Türkiye.

İlk kez Pazartesi günü Türk Telekom Arana'ya gideceğim ve Muslera'ya plaket vereceğim. Biraz heyecan var. Kazanacağımızı düşünüyorum. Muslera'yı da tebrik ediyorum, futbol yaşamında ve hayatında başarılar diliyorum. Bu rekor 27 sene kırılamamamıştı. Rekorlar bugün var, yarın yok. Ben 30 yaşında geldim, 36'da bıraktım. Ben de Muslera gibi 24 yaşımda gelseydim belki daha uzun süre oynayabilirdim. Ama yine de çok mutluyum.

Benim futbol oynadığım şartlar ve şimdiki şartlar çok farklı. TT Arena çok güzel bir stat ama ben yine de Ali Sami Yen Stadı'nı seviyorum. Tıpkı Ali Sami Yen Stadı gibi Galatasaray taraftarını da her zaman özlüyorum ve onları çok seviyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.