Adnan Öztürk: Galatasaray'ın terör örgütlerine duruşu bellidir..

Galatasaray'da dün gerçekleşen Genel Kurul sonrasında kulüpten ihraç istemiyle oylamaya sunulan ancak ihraç edilmemesi yönünde oy birliği çıkan Arif Erdem ve Hakan Şükür hakkında eski yöneticilerimizden Adnan Öztürk açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde Zekeriya Öz'ün kulüpten atılması gerektiğini savunduğunu belirten Öztürk'ün açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Ben daha öncelerinde Zekeriya Öz’ün kulüpten atılmasını istedim. Tabii 15 Temmuz darbe girişiminin ardından maskeler düşünce, bu liste uzadı. Arif ve Hakan için genel kurul böyle bir karar aldı. Camiamızın bu terör örgütüne karşı duruşu zaten belli. Önemli isimler ihraç edildi. Bu iki sporcunun durumu da çok sıkıntı yaratmaz. Zaten mahkeme kararıyla suçlu bulundukları zaman, üyelikleri düşer. Arif ve Hakan genel kurulda ayrı tutuldu. Her ne kadar fikirleri yanlış da olsa, onlarla ilgili böyle bir karar alındı. Disipline sevk edilen 7 isimden 5’i ihraç edildi. Zekeriya Öz, Hüseyin Avni Mutlu, Şahabettin Harput, İsmail Demiriz ve Hazim Sesli’nin ihracı kabul edildi. Ancak Arif Erdem ile Hakan Şükür’ün üyeliklerinin devamında konusunda oy çokluğuyla karar çıktı.

Arif Erdem ve Hakan Şükür’ün ihraç edilmemesinin sıkıntı yaratmayacağına inanıyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.