Ayhan Akman: Galatasaray'ın genlerinde var..

Teknik direktörümüz Igor Tudor'un cezalı olması nedeniyle tribünden izlediği karşılaşmada takımın başında yardımcı antrenör olarak çıkan Ayhan Akman, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve son ana kadar galibiyeti kovaladıklarını belirten Akman, formasyon değişikliğine karşı oyuncuların uyum sağladığını belirtti. Ayhan Akman'ın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaların tamamı şu şekilde..

Aşağı yukarı Antalya maçında yaşadıklarımız yaşadık. Sıkıntılı oldu ama sonunda mutlu bir şekilde ayrılıyoruz. Maçtan önce de konuşurken mutlaka kazanmamız gerektiğini vurgulamıştık. İyi ve sonuna kadar mücadele ile galibiyet geldi. Mağlubiyeti ya da beraberliği kabullenmeyen bir oyuncu grubu vardı. Galatasaray’ın genlerinde de bu var. 90 dakika mücadeleyi bırakmadılar. Verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum.

Bir sistem değişikliği var. Ayak uydurmaya çalışıyoruz. Sezon arası değişikliklerde bu tip adaptasyon sorunu olabilir. Fakat kısa sürede oyuncular ellerinde geleni yapmaya çalışarak alıştılar. Her şeyi skor bazında düşünmemek gerekiyor. Kaybettiğimiz bir Beşiktaş maçı var. Rize maçında da puan kaybettik. Genel manada bakıldığında oyuncuların verdiği reaksiyon olumlu. Gidişattan memnunuz.

Geçtiğimiz hafta Sneijder’in ufak bir sakalığı vardı, bugün son yarım saatte oynadı. Bugün sakatlar arasında Hakan ve Carole eklendi. Mevcut kadroyla devam edeceğiz. Son ana kadar yarışın içinde olacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.