Binali Yıldırım: Galatasaray'a mal etmemek gerekli..

Cumartesi günü düzenlenen Olağan Mali Genel Kurul'da kulüp üyeliğinden ihracı istenen ancak üyelerin oylarıyla haklarında verilen teklif reddedilen Hakan Şükür ve Arif Erdem, daha sonrasında gelen yoğun siyasi baskı sebebiyle 6 yıldır aidatlarını yatırmadıkları gerekçesiyle kulüp üyeliğinden ihraç edilmişti. İhraç kararının reddinden sonra birçok siyasi bu kararın yanlışlığından bahsederken, dün alınan ihraç kararından sonra siyasilerden pozitif söylemler geldi..

Bu kararın Genel Kurul içerisindeki bazı marjinal kişiler tarafından alındığını ve Galatasaray'a mal edilmemesi gerektiğini söyleyen Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım "Bazı kişilerin, marjinal, muhalif grupların yaptığı yanlışları, çiğlikleri 100 yıllık kulübe mal etmek haksızlık olur. Her camiada yanlış adamlar olabilir. Galatasaray camiası yıllarca yüzümüzü ağartmış bir kulüptür." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ise "Doğru iş yaptılar. Çünkü milletimize, memleketimize, devletimize ihanet edenlerle beraber olduklarını dile getirip de söyleyenlerin, ülkeden firar edenlerin kulüplerimizde işleri yoktur." derken, verilen ihraç kararının doğru olduğunu dile getirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.