Cenk Ergün: Önümüzdeki sezon için planımız yok..

Galatasaray'da idari menajerlik görevini sürdüren Cenk Ergün, dün katıldığı özel bir yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sportif Direktör olarak gelecek sezon görev yapmaya başlayacağını belirten Cenk Ergün, takımdaki sakatlıkların oyuncuların fiziksel güçlerinin az olmasından kaynaklandığını belirtti. Gelecek sezona dair bir planlarının olmadığını ifade eden Cenk Ergün'ün açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Sportif Direktör olarak gelecek sezon çalışmaya başlayacağım. Sportif direktörlük konusunda gelecek sezon mecburi bir kadro oluşacak. Bu yapı sertifikalı arkadaşlarımızdan oluşacak. Sportif direktörlük bizim futbol bölümünde yönetim ve başkanın görevinin işleyişini sağlayan departman.

Bizim düşencemiz kendi işimizi halletmek ve önümüzdeki 10 haftadaki maçlarımızı kazanmnak, rakiplerimizin puan kaybetmesini beklemek. Her maç final, kazanmak için sahada olacağız. Galatasaray bu yolda sonuna kadar mücadele edecek. Sakatlıkların 3 nedeni var. Florya'daki zemin yıprandı onun etkisi var. Florya'nın zemini çok yıpranıyor ben görevdeyken 3 defa yenilendi. Bunun yanında oyuncularımızın fiziksel gücünün az olması. Hocamız aşırı yüklenmeyi seviyor oyuncularda çok hırslı bunlarından etkisinin olduğunu düşünüyorum.Sakatlıkların devamlı üst üste gelmesi kötü oldu.

Amacımız Trabzonspor maçını kazanmak, Trabzonspor büyük bir camia 2017'de trendde olan bir ekip. Biz takım olarak kazanmaya odaklandık, rakibimiz Trabzonspor'a saygı duyuyoruz fakat yenmek için sahada gerekeni yapacağız. Ligin ilk yarısında çıkışa geçtiğimiz dönemde yenildik, derbilerin favorisi olmaz.

Sneijder'de, Riekerink'in gelmesi ve gitmesi arasında bir davranış değişikliği yok. Sneijder lider, üst düzey kulüplerde forma giymiş bir oyuncu, profesyonel ve çalışmalarına devam ediyor. Sneijder ile Tudor yakından ilgileniyor. Sneijder sakatlık yaşadı, teknik heyet ve yönetimin beklentisi bir hayli fazla.

Önümüzdeki sezon için planımız yok fakat genel çalışmamız var. Mali kongreden sonra her şey netleşir. Taraftarın sabırsızlıkla maça geleceği bir takım kurmak istiyoruz. Sezon devam ederken Avrupa'dan oyuncularla anlaşma imkanımız var. Hocamızın raporu doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyor. Herkesin gururla izleyeceği bir takım kurmak istiyoruz.

Bu dönemde çok sayıda oyuncu gündem yapılır. Carole bu sezonu Galatasaray'da geçirmek istediğini belirtti. Devre arasında Premier Lig'den talipler vardı. Bruma'nın durumu mali kongreden sonra belli olacak, bu konuda somut adımlar atılabilir. Bruma'dan beklentimiz var. Sakatlığı gelişimini sekteye uğrattı. Portekiz A Milli Takımına çağrılırsa değerini katlar. Ne yazık ki ligimizdeki Türk futbolcularının Avrupa'da izlenmesi noktasında sıkıntı var. Biz Bruma'yı kadromuzda tutmak istiyoruz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.