CEV Challenge Cup | Final şansını zora soktuk

2017 CEV Challenge Cup’ta mücadele eden ve yaklaşık 20 yıl aradan sonra Avrupa kupalarında Galatasaray’ı final etabında temsil eden Galatasaray HDI Sigorta, yarı finalde Rusya ekibi Fakel Novy Urengoy ile eşleşti. Galatasaray HDI Sigorta turun ilk mücadelesine deplasmanda çıktı ve zorlu rakibi karşısında sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Karşılaşmaya çok durgun başlayan ve oyuna giremeyen takımımız karşılaşmanın ilk setini 25-12 kaybetti. İkinci sette daha çok mücadele eden takımımız servis karşılamada sorun yaşayınca rakibine direnemedi ve seti 25-18 kaybederek setlerde 2-0 geriye düştü. Son sette rakibimiz etkili olurken takımımız bu seti 25-19; karşılaşmayı da 3-0 kaybetti. 

Mücadelenin rövanş karşılaşması 2 Nisan 2017 Pazar günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak. Galatasaray HDI Sigorta’nın Challenge Cup finallerinde yer alabilmesi için Fakel Novy Urengoy’u rövanşta 3-0/3-1’lik skorla mağlup etmesi ve ardından Altın Set’i kazanması gerekiyor.

Galatasaray HDI Sigorta: Bartman (10), Tuia (10), Halil (4), Murathan (3), Yasin (3), Emin (3), Hüseyin (2), İbrahim (-), Can (L)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.