Eren Derdiyok: Gelecek hafta oynayabileceğim..

Sakatlığı sebebiyle milli takıma davet edilmeyen ve tedavisini İstanbul'da sürdüren Galatasaray'ın forvet oyuncusu Eren Derdiyok, dün gerçekleştirilen Milliyet Spor Ödülleri'ne katıldı. Tören öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Derdiyok, sakatlığının iyiye gittiğini ve gelecek hafta takıma katılabileceğini açıkladı. Eren Derdiyok'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Tören olarak güzel bir tören yapılıyor ve burada olmak, bulunmak güzel bir duygu. Herkes burada biraraya geliyor, güzel oluyor. Milli takım arası çok iyi geldi benim için. Çalışmalara ve koşulara başladım. Bu şekilde giderse en geç gelecek hafta takımla beraber olacağım ve gelecek maçta takıma dahil olacağım.

Biz futbolcular, ne kadar güzel bir zemin olursa o kadar rahat hareket ediyoruz. Şu anda sıkıntımız var, evet doğru. Bu nedenle Olimpiyat Stadı'nda antrenman yapıldı. Ama şimdi önlemler alındı, sahamızın gidişatı da iyi. Florya'nın düzelmesi için gidişata bakacağız.

Ciddi şekilde puan kayıpları yaşadık, bu bir gerçek. Halen bir ihtimal var, puan durumu belli. Her zaman söyledim, Beşiktaş maçından sonra da söylemiştim. Maç maç bakacağız, mücadele edeceğiz. Sezon sonunda istediğimiz yerde olacağımıza eminim.

Hocamız elbette çok hırslı bir teknik adam. İdman tarzı farklı ve o yüzden bazı etkilerini görüyoruz. Riekerink'in idman tarzını eleştirmek doğru olmaz, onun da kendisine göre bir felsefesi vardı. Ama Igor Tudor ile birlikte iyi yoldayız, takım çok iyi çalışıyor, herkes fit duruma geliyor. Gelecek 9 maçı da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.